Avatar feltöltés - Rendszer fejlesztés

Monday 23 June 2014 - 10:38:45

Nos, eljött az ideje egy kis kiírásnak. Még dolgozok az ügyön, de sikerült megoldani egy régóta jelentkező hibát: az avatar feltöltést. Hosszú időn át próbálkoztunk vele sikertelenül, de most végre  sikerült megoldani. Jelenleg a kép mérete 120x100, de ezt hamar átfogom írni, csak .php fájlból tudom kezelni, így nem olyan egyszerű. A pontos méret még nem tiszta de vélhetőleg úgy fogjuk kezelni, hogy kép méretaránya azért meg tudjon maradni, de ne essen szét az oldal. 
 
Továbbá én úgy határoztam, hogy ha egy ip-ről 3 napon át folyamatosan érkezik belépési kísérlet VÉGLEGES kitiltásban részesül. Semmi mást nem tudok ellene tenni. Ezen felül nem is józsi01, ha nem többnyire karakter kódolásra (MD5 stb.) hasonlító dolgok érkeznek be. Nem olyan nehéz megjegyezni. Plusz, nem hiszem, hogy vannak olyanok, akik azt hiszik, hogy regisztráltak az oldalra és nem. Elfelejtett jelszó nem mentség!! Erre már lépnem kellett.
 printer friendly  LAN_NEWS_24 

Comments

Avatar feltöltés - Rendszer fejlesztés Eruru-pun 23 Jun : 10:41 Reply to this
Comments: 21

Rin, támogatom az elhatározásodat, szóval én is 3 napon keresztüli folyamatos belépési kísérletet követően BAN következik. ;)


You must be logged in to make comments on this site - please log in, or if you are not registered click here to signup